Roligaste bio-besöket!

Igår kom vi i senaste laget till bion, bergakungen. Filmen skulle börja 18.30 och innan vi hade hittat parkering och skyndat iväg till biografen så var klockan ca 18.23. Väl inne skyndade vi att ställa oss i kön till snarrat. Köpte poppisar och varsin dricka sen mötte vi upp dom andra och så började äventyret!

  • 18.25 -  K:s telefon ringer. Två av dom som ska med på bion ringer och säger att dom står och väntar på sin vagn vid Lana och det är en ganska bra bit bort. Så han som har allas biljetter ska försöka lämna deras till "vakten".
  • 18.30 - Vi köar för att bli insläppt till biosalongerna. Vi kommer fram några minuter senare och den första av oss lämnar fram biljetten då "vakten" upplyser om att vi är på fel biograf. Våra gäller på biopalatset. N, som har bokat biljetterna skäms och säger att han pröjsar taxi till det andra stället.
  • 18.35 - Står utanför och väntar på taxi. Jag och 3 till hoppar in i den första och som jag skrev innan... vi hade redan köpt poppisar och dricka så där sitter vi med en jättepopcorn i en trång taxi och några surar och är rädd att missa för mycket av filmen och jag kan bara inte sluta skratta.
  • Då dom andra två ska hoppa in i sin taxi kommer precis dom två som var sena, så dom åker med dom också.
  • 18.50 - Efter sega rödljus är vi äntligen framme vid rätt biograf. Vi ramlar ut ur taxin och skyndar in. Filmen har börjat, Bond är mitt i en biljakt. Vi skyndar oss förbi bioduken och hittar våra platser.
  • 18.52 Nu ramlar det sista gänget in också. Men alla var inte så schyssta där och tog omvägen förbi duken för att slippa störa folk, utan dom börjar tränga sig framför folks fötter. Just som jag tror att alla är på plats så ser jag att en saknas. Han som hade hand om allas biljetter, han som samlat oss alla på fel biograf, han som fick oss alla att ta taxi för att (kanske) hinna till filmen.
  • 18.55 - Nu kommer den sista stackarn med. Han hade glömt sin biljett i taxin, trodde han, så han fick stanna och leta lite, utan resultat så han blev tvungen att köpa en ny biljett. När han sedan tittade i sin plånbok så låg den "tappade" biljetten där.
  • Efter allt hysteriskt roliga så tittade vi på filmen utan fler incidenter. Den var bra men jag tycker att den förra Bond-filmen var bättre!
Då filmen var slut begav vi oss till Soho och tog en öl och sedan var vi tvungna att gå, vi hade ju våran bil borta vid den andra biografen.




Visste ni att SF (vet inte om det är alla sf-biografer) har börjat med popcornkrydda från Kernel Seasons? Det är ett märke från USA. På bergakungen hade dom 3 smaker men finns bra många fler om man kolla in deras hemsida.




Vi köpte Nacho Cheese-kryddan och den var jättegod!!!

Här kan ni se deras sortiment.

/Tesan




Kommentarer
syster b

vicken strulig bio kväll, och så typiskt dig att skratta åt allt

2008-11-08 19:38:22
Victoria

hahahahaa... de var ett minst sagt annolunda biobesök!

2008-11-09 09:55:45
URL: http://lillyvictoria.blogg.se/
Ellen

Hej :D joo tillbaka till regnhålan :D jag och jesper bor iandrahand i hans kusinslägenhet, fram till slutet av januari fick vi hyra den, så är ju bra :D den ligger precis uti mariaplan :) allt bra med dig?

2008-11-09 16:05:05
URL: http://lns.blogg.se/

Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0