24/1

Efter frukost åkte vi till köpcentret Central world, även kallat World trade center. Det var ganska likt MBK med många våningsplan, stort och många butiker. Men vi fick känslan av att det var mer exklusivt, med massa dyra märkesbutiker. Där blev det inte heller så mycket shopping men jag fick i alla fall tag på den omtalade fransböjaren från Shu Uemura som inte säljs i Sverige annat än på nätet.


Utanför WTC


Många våningar där med


Hittade en starbucks inne i WTC som vi var tvungna prova (Jag har inte varit på starbucks innan). Men deras latte var inget som stack ut från vad man får på vilket fik som helst. Är vi svårflörtade månne? :-D

Vi lämnade WTC och åkte till Chatuchak weekend market istället som har runt 15000 bås där dom verkligen säljer ALLT. Chatuchak har 200 000-300 000 besökare varje dag som handlar för runt 30 miljoner Bath, vilket motsvarar 7,5 miljoner svenska kronor. Dom säljer till och med hundvalpar och kattungar där. Vi såg SÅ många söta små liv så man blev helt kär. Men tyvärr har dom nog det inte så bra och många av djuren var instängda flera tillsammans i burar, tragiskt. Chatuchak är Thailands största och bästa marknad, sägs det. Men vår favorit blev nattbasaren vid Suan Lum. Trots att den är mindre så var det där vi shoppade mest och där var det heller inte lika trångt att gå omkring.


Den här lilla rackaren somnade då jag kliade honom. Han rymdes i handen! Liten å söt!


Skönheter!


En av alla affärer för hundar


Trång i gångarna på Chatuchak

Efter shoppingen åkte vi till hotellet och lämnade av grejer och sedan begav vi oss till Chinatown. Vår uppfattning av Chinatown var galet trafikerade vägar där bilar, mopeder och tuck tucks trängdes med fotgängare. Så det var inte särskilt lätt att gå omkring där. Annars var det mest restauranger och matställen och några stånd där dom sålde saker, men inte mycket. Då detta inte heller imponerade på oss, (är det något fel på oss?) så tog vi en tuck tuck och åkte iväg till vår favoritmarknad istället, Suan Lum. Vi hann vara där i 2 timmar i alla fall innan dom började stänga.


Chinatown


Durian. Ser roliga ut.



Trafiken i Chinatown


/Tesan & Kristofer




Kommentarer

Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0