25/1

Vi hade ju ännu inte åkt longtail båt så idag var det dags. Vi fick gratis tuck tuck, som hotellet fixade, till en pir där båtar skulle gå ifrån. Det visade sig att för ganska mycket pengar så fick vi hyrt en ”egen” båt, för bara oss två. Det fanns minst 20 platser i den.


Våran chartrade båt

Den tog oss på en tur på Chaopraya floden där vi bland annat fick se den kungliga long-tail flottan, en guld buddah gjord i 5 ton rent guld, ”flytande marknad” och även Grand Palace på håll.



Så här bor många i Thailand




Guldbuddah i 5 ton rent guld. Maffig!

   


Grand palace skymtar

Vi tog oss efter detta till en marknad som låg intill Khao San road (glömt namnet)bför lite mer shopping. Men vi blev lite besvikna då det inte alls var som guideboken beskrev det. Vi gick dock till Khao San Road igen och på dagen så var det väldigt mycket bättre än på kvällstid.

Efter lunch och lite packning på hotellet så åkte vi till Suan Lum nattbasar igen. Vi hade lite shopping kvar. Det var som vanligt väldigt lyckat på nattbasaren. Det blev ett gäng väskor, lite kläder, plånböcker och lite sovenirer.

Det fanns en tjej där som hade specialiserat sig på att måla naglar. Therese var inte sen på att testa detta. Vilket resultat!!! Hon var verkligen duktig som ni kan se på bilderna. För alla naglar så tog hon 100 Baht (ca 25kr). Det var lite lite tyckte Tesan, så hon betalade det dubbla med nöje! Om ni är på nattbasaren så är ett besök till hennes lilla ”affär” ett tips. Hon finns i kanske en eller två ”bås” ifrån den affär som har nummer BG14220. Rekommenderas starkt.


Den grymma nageltjejen


Resultatet blev helt fantastiskt


När affärena började stänga så letade vi taxi för att komma hem. Vi slutförde vårt packande och stupade sedan i säng sent. Larmet var satt till 05.00.

Kristofer & Tesan



Kommentarer

Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0