19/1 Koh Chang

Klong Prao Resorts frukost buffe var gigantisk, det fanns allt fran thaimat till fattiga riddare. Vi\ blev matta! :-D

Efter frukosten checkade vi ut och akte till Noren Resort, som ags av en svensk. Vi checkade in for tre natter. Vi forhandlade till oss ett pris pa 2000 Baht inkl frukost (ord pris 2700 exkl frukost). Kanns bra att veta var man skall bo sa vi slipper jaga mer boende.

Efter detta sa akte vi till Klong Plu Ban Chang dar vi tog en 1 timmestur pa en elefant. Trots att det var en ganska haftig upplevelse sa var en timme mer an nog. Stora djur de dar!

Sent om sider sa tog vi varan forsta thai massage, for en timme sa betalade vi ca 65 kr per person. For Therese sa var detta forsta och sista gangen. Detta da de vander, vrider, knacker, drar, nyper och stretchar ut musklerna sa det gor ont. Jag (Kristofer) tyckte inte lika illa om det, men lar inte blir nagra fler.

Mot kvallen planerade vi var Bangkokvistelse och bokade hotel for fyra natter. Var forsta natt skall vi spendera ett kannt landsmarke i Bangkok, Banyan Tree. Det ar ett 5-stjarnigt hotell med 61 vaningar. Det skall bli haftigt och vi bada ser fram emot att besoka Bangkok.

Kvallsmaten at vi pa en italiensk restaurang och det var helt ok. For mig (Kristofer) blev det ocksa lite kvallsshopping. Ett par Billabong badshorts for 100kr och ett par A&F for under 75kr.

Nar vi kom "hem" stupade vi bada i sang.

/Kristofer & Tesan



Kommentarer

Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0