23/1

Frukostbuffén på Banyan Tree var gigantisk, men kunde man vänta sig annat?! Vi såg att om frukosten inte ingick i rummet så kostade den över 700 baht. Det är mycket för att vara Thailand.

Efter frukosten kollade vi in poolen på taket. Den var inte jättestor men häftigt hade det nog varit att bada bredvid skyskraporna.

Sedan myste vi de sista timmarna på rummet innan utcheckning och jag passade på att ta ett skumbad. Skönt! Hotellet hjälpte oss att ordna en taxi som tog oss till det andra hotellet, Hotel De´Moc, där vi skulle spendera våra sista nätter i Bangkok och Thailand.

Väl framme där skyndade vi oss att checka in och sedan begav vi oss ut på en gång. Vi åkte till MBK, ett stort köpcenter. MBK var inget som föll oss i smaken, vi tyckte det var dyrt där om man jämför med marknaden vi hade hittat dagen innan (Suan Lum). Bara på ett plan var det billigt där det var massa stånd där folk sålde saker. Men det var roligt att ha besökt stället för det var ju så imponerande stort, om än vi inte shoppade så mycket där.


En hög med väskor inne på MBK


Karaoke-bås :-)


Många våningar

På kvällen besökte vi det omtalade området kring Khao San Road, men det gillade vi inte heller riktigt. Bara packat med folk och inte så mycket shopping som vi trodde det skulle vara, utan mest matställen och massa turister.


Khao san road



/Tesan & Kristofer





Kommentarer

Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0