8/1 Nu ar det fan semester!

Musiken tystnade sa smaningom och vi sov hyffsat till klockan 8. Da gick vi till receptionen och bokade in oss tva dagar till i samma bungalow. Frukosten bestod av en stor "amerikansk" buffe. Man kunde bland annat valja ingredienser sa gjorde dom en omelett medan man vantade.

Vi gick sedan direkt ner till stranden och borjade varan semester pa riktigt. Hur underbart som helst for att inte tala om vattnet. Det svalkade alldeles lagom och vi spenderade hela formiddagen med att alternera sol, bad, smorja in oss i solkram, dricka vatten m.m.

Vi passade aven pa att ta oss varsin svalkande drink. Therese kopte aven en hel kokosnot som oppnades och man fick tva sugror i for att dricka det kalla och sota innehallet. Therese tyckte det var en haftig upplevelse eftersom det var forsta gangen! Konstigt nog sa tyckte inte jag (Kristofer) om detta! :)

Nagot roda fick vi nog av strande och gick och tog oss en valbehovlig sotvattensdusch. Vi gick sedan ner pa "byn" och tog oss en bit mat. Kalaset kostade 250 B (ca 65kr) och da fick 3 liter vatten!!! Verkligen hur gott som helst.

Vi gick sedan tillbaka till varan bungalow och tog en siesta i varmen. Vi tog oss inte upp forrens tre timmar senare, men det var enna gott!! :-D

Nu har vi precis varit pa en strandbar och druckit lite gott. Det blev en Cherry Bomb, Kamikaze och en stor Chang och nu tar vi oss en paus i varat semesterfirande for att underratta er dar hemma hur det gar for oss.

Vi lever livet!

Undra hur Nellie har det dar hemma. Jag har vanstrat idag, jag hade en annan katt i knaet idag som inte ville ga darifran.

/Kristofer vid t-bordet och Therese.

Kommentarer
syster B

Hoppas ni har det riktigt bra.Att Tesans förkylning gått över. Det är roligt att kunna följa er resa,på bloggen. Ha det bra och njut allt ni kan.

Kramar från oss.

2009-01-08 16:24:39

Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0