Gardagen gjorde sig pamind

Efter varat forra inlagg har pa bloggen gick vi ivag for att ta en bit mat. Vi valde en ratt med kraftor, sas och ris. Det var nog dom godaste kraftor vi atit. Dom var marinerade i nagot och sasen vi fick till var helt underbar. Sen sa var vi sugna pa att testa hummer ocksa. Jag (Therese) har aldrig provat innan sa det ar ju perfekt att prova pa da man kan fa det for overkomliga priser. Vi fick ga till ett akvarium och peka ut vilken hummer vi ville ha och sedan plockade en av personalen upp den. Men forst fick han sig ett bett innan han fick tag i den! Vi valde att den skulle tillagas med vitlok och smor och det visade sig vara ett bra val. Himmel sa gott det var. Nu langtar vi tills nasta gang det blir hummer, for fler ganger, det blir det!!! Dessa tva ratter ar latt bland det godaste vi nagansin har atit.

Efter middagen kopte vi oss en bucket, som alla andra partypeople har :-) En bucket bestar av en liten hink, is, red bull, lask och sprit (t.ex. mork rom, vodka, whiskey) och sa nagra sugror. Vi tog med oss varan lilla hink och gick och satte oss nere pa stranden och sorplade. Det var inte sarskilt gott, det var abra sjalva grejen som gjorde att vi fortsatte :-)

Till slut hamnade vi vid beach partyt och satt i sanden och pratade och drack ytterligare tva buckets. Traffade folk fran goteborg och lulea som vi bytte nagra ord med ocksa. Kvallen slute vid 3-snaret och da stapplade vi hem.

9/1

Imorse hade vi stallt klockan pa 9 men ingen av oss vaknade. Da vi sag att klockan var 9.50 och det bara var 10 minuter kvar pa frukosten fick vi brattom och kladde pa oss och rusade ivag sa vi skulle hinna fa i oss nagot.

Efter frukosten gick vi ner till stranden och tog ett dopp men sedan blev jag (Therese) inte langvarig. Gardagen gjorde sig pamind och det kandes som min solstol gungade. Kristofer lag kvar pa stranden och jag gick till bungalowen och vilade.

Resten av dagen var ocksa lugn, vi kakade vid 15 och nu har vi precis atit sen middag. Traffade forresten tva stycken fran Kabdalis som Bibbi (syrran) och Arnold kanner. Lite roligt!

Imorgon bar det av till Koh Lanta. En battur pa en timma.

Vi har inte lyckats att lagga in nagra bilder annu men vi ska forsoka fixa det pa nasta stalle sa ni far se lite hur vi har det.

Kramar fran oss!

Therese & Kristofer



Kommentarer
Emilie på jobbet

Hallå! =) The boss skickade en länk, så tänkte bara göra mig synlig så att du vet att jag följer...

Blir lite smått avundsjuk bara - låter som ni har det paradisiskt! =)

2009-01-09 16:43:32
Victoria

Längtar till det är jag som är i värmen, ni verkar ha det bra :)

2009-01-10 10:53:03
URL: http://lillyvictoria.blogg.se/
Caroline

Hej stumpan! :-)

Roligt att kunna läsa om hur ni har det :-)

Hoppas ni har det underbart!



Många kramar från Caroline, Johan, Arne & Nisse

2009-01-11 01:07:23

Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0