Helgen & familjerätten

I lördags var vi på den årliga kräftskivan med K:s föräldrar och deras grannar med barn och respektive. Det var trevligt och oerhört gott som vanligt!

Då vi kom hem igår drog vi iväg för att hitta en gardinskena till taket som vi tänkte ha för att skärma av hallen från vardagsrummet. Till slut hittade vi, men skenorna som ska glida i takskenorna fanns inte så breda som vi ville men det blev ett köp ändå. Väl hemma fick vi skenan uppmonterad och med en egen lösning lyckades vi få ihop två toppskenor så den passade den gardin vi skulle ha upp. Resultatet blev jättebra och nu har vi en svart fransgardin som delar av rummen. Ska ta och fota någon dag så ni får se hur långt vi har kommit här hemma. Vi fick också äntligen upp en spegel i badrummet. Hittade en sådan vi sökte på EM möbler. Svart snirklig ram. Jättefin!

Imorse var vi på famljerättsbyrån och skrev på faderskapsintyg och papper för gemensam vårdnad. Det känns jätteskönt att ha det gjort ifall det skulle hända mig något före eller under förlossningen. Så nu är det ingen återvändo för K :-D

/Tesan



Kommentarer
pysseliten

Tackar :) Är jätte glad att ja kan ge inspration :)

2009-09-28 22:52:55

Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0