Nu får det vara nog!

Igår var jag trött ska ni veta. Flisan hade en jobbig dag och bara grät, grät, grät och till slut gjorde jag det också. Vad är det för fel?? Ringde och bokade en läkartid för Flisan, nu har vi fått nog! Nu får det göras mer än bara vifta bort allt det vi säger med "äsch, det är bara lite magknip". Hur får dom lov att säga så utan att ens uteslutit något? En mycket rolig sak som hände igår dock var att Felicia väldigt tydligt grep tag i en skallra och förde den mot munnen. Så roligt! Hon har OFTA händerna i munnen nu, så häftigt att se hur utvecklingen går framåt!

När K kom hem började mig dag, då kunde jag gå och duscha och få vara "jag" lite. Sedan åkte hela familjen - hela familjen låter så stort men det är ju inte vi 3 men vi ÄR en familj - och köpte en klätterställning till Nellie. Och som hon älskade den! Det var på tiden! Nu ska hon förhoppningsvis vara mer sysselsatt så hon slipper roa sig med att käka upp Flisans bärsjal!


15/3 - Mums!


15/3 - Nä nu var det inte roligt längre


Nellies nya tron!




Läkarbesöket idag gick bra. Både jag och K tycker nog att det var den bästa läkaren hittills då denne verkligen lyssnade på oss. Ingen stress utan hon lät oss berätta allt. Hon undersökte Felicia noga genom att klämma, känna, titta och lyssna. Typiskt nog så var ju Felicia exemplarisk som vanligt då vi ska tala om hur hon är all sin vakna tid i vanliga fall. Det slår aldrig fel. Samma med folk som besöker oss. Då är Flisan inte alls så ledsen. Folk tror oss ju knappt!

Läkaren kände i alla fall att Felicia var väldigt spänd i sin nacke (!) och tyckte att det verkade som att hon har ont där då Flisan reagerade då läkaren klämde där. Annars så trodde hon nog att det är magen som spökar på ett eller annat sätt. Att hon besväras av luft eller att tarmarna är irriterade. Då vi redan testat så mycket (magdroppar, minifom olika ersättningar, mjölkfritt, akupunktur) så menade hon att det fanns inte så mycket kvar att prova men tyckte att vi skulle testa med att inte skaka hennes ersättning då vi blandar den. Vi ska bara röra ut pulvret, detta för att det inte ska bli så mycket skum och bubblor som kan irritera i magen. Detta och lite lätt massage av nacken ska vi prova i 3 veckor och sedan ska vi tillbaka dit för att se om det blivit någon bättring. Har det inte det får vi se då vad vi går vidare med. Känns jättebra att läkaren ville följa upp resultatet och som jag sa innan, inte bara vifta bort det som normalt, som alla andra.

Gumman har haft en strålande dag idag! Bara lite gråt och gnäll som lätt kunde avledas. Inte alls som det brukar vara. Utan hon har "skrattat", konverserat, lett och varit social!


16/3



/Tesan



Kommentarer

Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0