Feber

Onsdagkväll fick Felicia feber, runt 39 grader. Igen! Inte längesen hon var sjuk med hög feber! Jag tyckte det kändes lite olustigt med tanke på det som hände med häftklammern och vi bara blev hemskickade trots att en läkare från akten hade sagt till sjukvårsrådgivningen att vi skulle åka in. Funderade lite på om det kunde finnas något samband eftersom Felicia inte visade några andra tecken på att vara sjuk. Ingen snuva eller nåt. Såååå jag slog en pling till 1177 igår (torsdag) igen bara för att höra vad dom tyckte. Där lät dom mycket förvånade att vi hade blivit hemskickade och sa bestämt att vi var tvugna åka in då jag sa att hon nu hade feber.

Sagt och gjort, vi åkte. Denna gången fick vi träffa en läkare och denne trodde inte att febern hade något samband med häftklammern och trodde inte att häftklammern kunde ställt till med något farligt alls. Det var väl bra det! Felicia fick sina öron och hals kollade också men det syntes bara ytterst lite irritation i halsen så inget av det spelade heller in på febern. Några droppar urin lyckades vi samla in också så dom kunde kolla den. Helt rent där också, ingen UVI (urinvägsinfektion). Så det är mest troligt något virus av nåt slag ändå och nu ska vi bara hålla koll på febern.

Torsdagkväll, andra kvällen med feber, då var hon inte fräck. Hon slocknade fort vid 21 då vi kommit hem från akuten men sen blev det ett evigt springande hela natten då hon vaknade och var ledssen och kokhet och ville bara vara nära. Lillplutt!



/Tesan



Kommentarer

Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0