14 månaders koll och tysta nätter

Då jag sist skrev att Felicia hade haft en kass natt så sov hon hela natten i 4 nätter innan hon bröt av med en natt med ett långt uppvak på nästan 2 timmar. Sedan dess har hon sovit 3 hela på raken igen. Lovley!

Hoppas hon gör detsamma inatt så hennes Farmor & Farfar får sova. Felicia är nämligen hos dom på pyjamasparty :-) Vad gör jag och K av tiden? Vi njuter, vilar, surfar, datanördar (Ja K då :-)) och sedan ska vi beställa hem mat och käka och kolla på någon film. Vi gör så lite vi bara kan med andra ord och det är underbart!

Flis går mer och mer nu och börjar bli duktigare och duktigare på att hålla balansen. Hon skulle aldrig få för sig själv att gå mer än några steg mellan soffa och bord men då man "sätter igång" henne kan hon gå en lång bit mellan oss på säkert 30 steg. Duktig kicka! Det är så sött då hon vinglar fram och då hon är nära målet (någon av oss) så stampar hennes små fötter på snabbare och snabbare.

I förrgår var vi på 14 månaders koll och nu väger snuttan 9925 g och är 76 cm lång. Hon följer sin kurva exemålasriskt och det är skönt att se att hon gör det trots sitt strul med maten som hon hållt på med i snart 2 månader. Det är skaka på huvudet (betyder nej, vill inte), vifta med händerna, spotta och kvälja som hon sysslar med. Knasfia!

Kommentarer
Maria

Något för dig att läsa kanske

http://www.aftonbladet.se/kropphalsa/article8420866.ab

2011-02-09 17:37:16
URL: http://mischomascho.blogg.se/
Michaela

Sv. Aj då. Har tyvärr en bra bit iväg till Ullared så det kommer nog inte gå tyvärr. Men tack för svar iallafall!



kram, Michaela.

2011-02-09 18:53:46
URL: http://epituxia.webblogg.se/

Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0