Ute hela dagen, sen feber


Felicia var så trött efter dagens aktiviteter igår så hon slocknade då hon åt vällingen. Men vad hände då hon landade i sängen. Globöga x 2!! Till slut fick K henne att sova i alla fall och hon sov ganska gott förutom att hon började nysa i sömnen. 22.40 vaknade hon och var helt genomsnorig och då höll hon igång i 2 timmar. Pigg som en mört och låg i sin säng och babblade men gick man ut skrek hon... Eloge till min fina sambo som låg intill henne ända tills hon somnade om. Morgon gjorde hon 6.45. Det var helt okej men de 2 vakna timmarna på natten kändes inte okej :-/ På morgonen såg jag att hon defenetivt blivit förkyld. Igen. Stackars snutta!

Eftersom hon inte hade någon feber utan bara förhöjd temp (först 37,7 och sedan 37,9) så valde vi att gå ut idag också. Vi sprungit runt på stan och haft en trevlig dag med Felicias farmor och Felicia har trivts. Det enda som inte var roligt var att sitta still i en stol och äta, åka vagn och titta runt vill hon göra!

Mot kvällen kändes hon varmare och tempen visade 38,5 så imorgon ska jag och hon stanna hemma och ta det lungt. Ehrm lungt... Lungt är att sitta med Felicia på golvet hela dagen och leka, busa och krypa runt och låta som ett lejon och bli dragen i byxbenet så fort man tittar åt ett annat håll. Men vi ska ta det så lungt vi kan i alla fall!

Ikväll somnade lillan på 2 röda. Trött liten sjukling.



/Tesan



Kommentarer

Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0