Avkopplande helg

I helgen har vi varit i bohuslän i Brastad som ligger 25 km utanför Lysekil. Där bodde vi på ett hotell där det även fanns spa. Den här helgen var tänkt lite som en förlängning av vårat 3-års firande då vi inte hade möjlighet att åka någonstans just då. Dessutom så ville vi passa på att ha en myshelg bara vi två, vi är ju inte bara två så länge till. Krabaten i magen ska ju komma ut någon gång och då kommer nog vårat fokus att förändras.

Vi hade en jätteskön helg där vi har vilat upp oss, ätit god mat, besökt Lysekil med deras "havets hus" (var en liten besvikelse då det var mycket mindre än vi hade trott men trevligt ändå) och promenerat genom gamla staden, där var det riktigt mysigt. Vi besökte även hotellets spa och badade i deras olika pooler. Allt från den heta "djävulens gryta" till en mer svalkande "stora tjärnen". Alla pooler förutom "Stora tjärnen" var i små rum som man gick in i via trappsteg. Det gjorde det hela ännu mysigare då det inte blev så öppet.

Hotellet låg beläget jättefint vid gullmarsfjorden med en fantastisk utsikt över fjorden, skog och berg. Riktigt tanka-själen-ställe!

Kolla in deras hemsida här!

/Tesan




Kommentarer

Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0