Utredning forts.

På återbesöket med läkaren fick vi provsvaren på Felicias blodstatus. Dom hade inte hittat något konstigt, alla värden var normala förutom zink som låg precis på gränsen till för lågt. Zink kan påverka kroppens infektionskänslighet och vi ska nu prova att ge Felicia zink-tillskott. Hon ska ta en tredjedels brustablett tre gånger om dagen och det är inte det lättaste då vi har en liten brutta som för det mesta tycker det är helt överflödigt att dricka över huvud taget.

Feberdagboken tog han sig en titt på också och visst har hon många feberdagar men han tyckte att så länge som hon inte är påverkad av den så är det nog ingen fara med henne.

Vi ska fortsätta med feberdagboken och sedan ska vi tillbaka på ett återbesök till hösten för att se hur det varit med allt. Summa summarum var väl lite att det är ganska normalt att små barn har feber ofta och får feber lätt och detta brukar försvinna då dom blivit några år gamla.

Knölarna (lymfkörtlarna) jag hittade i påskas i hennes nacke och vid öronen är inget farligt enligt läkaren då dom är små och ruckbara men vi ska hålla koll på dom så dom inte börjar växa. Vi får lita på läkaren och det gör vi, han kändes bra och som han bryr sig och hade det varit något knas så borde ju ändå något prov ha visat på det. Vi fick en lång lista med oss hem över vad dom hade kollat i Felicias blod så vi vet att det är många grejer som är checkade.

Nu hoppas vi bara att Felicia får vara pigg och glad och slippa ha så mycket feber.
Kommentarer

Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0