MysigtEfter frukosten bestämde vi oss för att bada Alice för att få bort all kräkdoft och få fram den goa babylukten igen.

Innan jag sänkte ner henne i det ljumma vattnet i badbaljan hann hon kissa på mitt lår, min fot och golvet. Mysigt.

Efter bara en liten stund i vattnet så kräktes hon en stor spya. Mysigt att få badvattnet utblandat med det.

När badet var färdigt och Alice låg insvept i en nytvättad badcape så la hon av en jättekräk igen som rann ner över hela henne. Mysigt. Bara att bada igen.

Sedan under insmörjningen, som förresten Felicia hjälpte till med (goungen!), och påklädningen så la hon av 3 kräkor till. Mysigt.

Nä, det är allt annat än mysigt att ha blivit totalt nerkräkt på både linne och byxor och då det precis har torkat, för det är ingen ide att byta kläder varje gång då man vet att det händer igen väldigt snart, så blir man nerkissad eller täckt av en ny kräk och det är allt annat än mysigt att gå omkring och både dofta och själv känna lukten hela dagarna av kräk.

Vad som däremot är MER än mysigt är då Felicia visar sin kärlek till Alice och man ser att Alice är medveten om Felicia och beskådar henne med hennes stora blå som hon ärvt från sin syster och då storasyster, efter att hon var färdig med insmörjningen av lillasyster, lägger sig bredvid henne och pussar på henne och håller om.

Mina underbara barn!


Kärlek?Är det kärlek då man pussar sitt barns kind, då den fortfarande är fuktig efter det nyligt borttorkade kräket?Spola tillbaka

Jag tar tillbaka mitt förra inlägg. Hon vaknade efter 5 minuter igen så hann aldrig resa mig ur soffan och har därför varken fått i mig lunch eller duschat. Alice gråter, gnyr, gnäller och viftar. Jag vaggar henne i famnen och hon himlar med ögonen tills dom faller igen. I 30 sekunder. Sedan är vi tillbaka på ruta ett igen.

Så här ser det ut nu:Svårsövd


Alice har varit vaken sen 7 så nu var hon riktigt trött men kunde inte komma till ro. Hon bara låg och fäktade och gnydde. Vart somnade hon till slut då?App för bloggen

Testar hur appen för blogg.se funkar och lägger in en bild på en trött Alice från igår.


Poker face
"Papapapapa pääääääjs!" Felicia har snappat upp Lady Gagas "Poker face". Man smälter!