Felicia har fått hög feber - envisa förkylning!


Mammas älskade lilla hjärta har varit förkyld och haft hosta i drygt 2 veckor. Hela förra veckan kunde hon dock vara på dagis för hon var pigg och glad i alla fall.

Imorse när hon vaknade kändes hon varm, 38,5 visade tempen och man märkte att hon var lite påverkad. Så hon fick stanna hemma från dagis så vi skulle kunna se hur det artade sig. K stannade hemma och jobbade hemifrån samtidigt som han tog hand om Felicia. Jag försökte sova för hade bara fått 2 timmars sömn på natten.

Lillan blev sämre under dagen, hostan gick från torr krupp-aktig hosta till slemhosta, näsan började rinna mer, hon dregglade MÄNGDER och febern steg. Först 39,8 och trots att hon då fick alvedon så steg den till 40,3 efter ytterligare en alvedon hade den nu ikväll hållt sig kvar, 40,1 visade den och då fick hon en halv ipren också.

Hon är så tagen och ynklig, gråter och är ledssen så det skär i mammahjärtat. Hon har varit mest stilla idag och velat sitta i famnen hos någon av oss och är trött och hänging och har sovit lite här och där. Jag tror faktikst att denna gång är värst av alla gånger hon haft feber(vilket ju är ofta). Hon vill inte äta eller dricka, har inte fått i sig något annat än lite frukt och litre yoghurt. Jag undrar om hon kanske har ont i halsen eftersom hon inte vill ha nåt och dregglar så. Tänker att det är därför hon inte sväljer saliven?

K tog med henne till Aleris barnakut imorse och läkaren kunde höra att hon var rosslig på andningen, lite irriterad i halsen och hade lite vätska i öronen. Infektionsprovet visade inget så någon annan behandling än hostmedicin blev det inte.

Åh mammas lilla hjärta, krya på dig. Jag blir så ledssen av att se dig må dåligt :-/



Kommentarer
Linda

Vilken fin blogg du har ;) såg att ni har bugaboo donkey:D är du nöjd med den? Vi har nämligen beställt en och jag längtar så tills vi får åka och hämta den :D

2011-09-20 19:45:23
URL: http://lindaedvinsson.blogg.se/

Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0