Nu är vi äntligen framme!!!

5/1
Det första vi såg när vi kom till Landvetter var att flighten till Bryssel var inställd!!! Våran vanliga tur... Det var tydligen pga av en snöstorm. Allt löste sig till bästa dock, 2 timmar senare än planerat fick vi åka till Helsingfors istället. För att sedan därifrån ta ett direkt flyg till Bangkok. Vi fick även matkuponger som plåster på såren och de spenderade vi på öl, vin, kaffe och muffins. Det kan man kalla service. Det visade sig dock när vi checkade in att en av oss var bokade till Singapore istället, det löste incheckningsdamen åt oss utan konstigheter. Men vi blev helt klart lite paffa. Flyget till Helsingfors tog en dryg timma och till Bangkok tog det sedan ca 9.5 timmar. Under denna flygning hann det bli en ny dag...

6/1
Flygning var jobbig men endå gick det förvånansvärt bra. Vi landade runt tre tiden (lokal tid) och på skärmen så såg vi hur temperaturen i luften steg från -62 till 37 grader PLUS!!!!!! Allt flöt sedan på och ungefär 1.5 timmar senare låg vi i AC:ns drag och försökte få igen ett par timmars sömn.

Vi har nu ätit våran första måltid, som bestod av Pad Thai och en rätt med anka och äggnudlar. Den lokala ölen Chang var det absolut inget fel på. Vi betalade ca 80 kr för två huvudrätter, två öl, en läsk och flaska vatten. Det är ju helt klart skillnad mot tex cafeterian på Landvetter, där vi gav 150 kr för en öl, en kaffe och två muffins. :)

Vi har också hunnit med en promenad i närområdet. Våra intryck än så länge är fina växter, varmt, mycke trafik och en herrans massa lösspringande hundar.

Vi måste även tillägga att vi redan på dessa få timmar vi varit här, märkt av den "thailändska vänligheten" som så många pratar om.

Imorgon bär det av till Phuket, vi landar vid 12 tiden lokal tid. Vart det bär av sen vet vi inte ännu.

Här oss är nu klockan alldeles strax 22 och vi skall ta och krypa till sängs.

Kram till våra familjer och våra vänner!

/Tesan & Kristofer



Kommentarer
Kri's mor & far

Gott att höra att ni kommit fram och också hunnit fara vidare. När jag skriver detta har ni redan hunnit installera er och sovit första natten i Puhket.



Njut av livet för det blir inte bättre än så här.

2009-01-07 21:13:38

Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0