Felicia just nu

Nu strulas det med maten igen. Hon är inte så på varken gröt, mellanmål eller maten och ch vällingen på kvällen dricker hon inte så mycket av. Hon bara sitter och spottar och fräser och viftar med händerna - hon SKA inte ha. Hon har vid flera tillfällen fått kväljningar så fort som det kommer mat in i munnen på henne. Vad är det frågan om?

Sömnen är som den är den också. Natten till idag vaknade hon strax före 4 och var vaken till 5.30 innan hon kunde somna. Undrar vad det är som gör att hon vaknar för hungrig är hon inte. Har försökt erbjuda mat (välling) men det vill hon inte ha. Vi är ändå tacksamma att hon emellan åt sover hela nätter så man NÅGON GÅNG kan få slippa att gå upp mitt i natten för man är fasen inte männsika då man får störd sömn så ofta.

J - Mamma till T&T - Tänker så mycket på dig och er och önskar så att lille T kunde bli som Flis iaf. och ibland, då och då, sova hela nätter. Det önskar jag till er nu!


Nya saker som har skett i Felicias utveckling är:

* Hon vill traska runt ganska mycket. Hon kommer fram till oss och hämtar oss och så ska man gå runt och hon ska hålla i EN hand och hon blir arg om man försöker att hålla den andra också.

* Rekordet på antal steg helt själv är 9 stycken.

* Hon försöker ta på sig kläder och mössor själv - lägger dom på huvudet och strumpor lägger hon ibland på fötterna.

* Har lärt sig att lägga tillbaka grejer andra saker och i andra saker.

* Dagens nyhet är att hon tog min hårborste och borstade hennes hår. Sen borstade hon även mitt.

Bara en sån sak som att veta vad hårborsten är till för kan låta så simpelt men man blir så stolt och rörd och tycker det är helt fantastiskt! Visst kan jag vara lite av en fjompig mamma men nog måste det finnas fler där ute som är likadana, som tycker att varje litet framsteg i utvecklingen är enastående?!!














/Tesan





Kommentarer
mikaela

Åh hejje hejja duktiga lilla flis :-) självklart e alla framsteg värda att uppmärksammas är helt otroligt hur mkt våra små snappar upp å lär sig på så kort tid. Lilleman tog min hårborste här om dagen å började kamma sitt hår så visst sjutton har de koll på vad vi gör :-D

hoppas att det löser sig med maten gumman kram på er

2011-01-07 22:16:51
URL: http://harelis.blogspot.com/

Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0