Lantgården galaxen

I torsdags besökte vi lantgården Galaxen ute i Bergsjön. Deras hemsida hänvisade till att man skulle parkera sin bil på Lidls kundparkering då dom inte har några parkeringar själva. Men det är väl ändå konstigt? Får väl hopas att dom pratat med ägaren av Lidl så det verkligen är okej. Vi blev inte lappade i alla fall så det gick ju bra.

Bara en liten promenad från parkeringen kom vi fram till gården. Dom hade tuppar, höns, kycklingar, kaniner, ankor, grisar och getter. Kossorna var ute på grönbete någonstans och ponnysarna var också ute på något annat ställe så dom kunde vi inte se men det som fanns var spännande nog. Vi var i stort sett de enda gästerna så det var lungt och skönt och gott om plats för barnen att strosa runt på. Felicia tyckte det var jätteroligt och matade en fin liten vit kanin och jagade en tupp som nästan var större än henne själv.

Det fanns också lekplats och gungor för barnen och stolar och bord där man kan ha picknick. Det var ett bra ställe tyckte vi där man kan låta barnen springa runt utan att vara rädd för någon trafik. Det finns ett cafe inne på gården men det hade semesterstängt så ta med eget fika om ni ska göra ett besök där.




7/6 - Försöker få kontakt med tuppen



Matar kaninen med blad



Fascineras av de små kycklingarna



"Kakkakk" sa Felicia då hon såg dessa



Du käre lille snickerbod nu kommer jag igen!!




Kommentarer

Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0