20 dagar kvar

tills vi sätter oss på flyget som tar oss till bryssel, sdan vidare till abu dhabi och sedan bankok! Vi är framme vid sju på kvällen så vi har bokat en hotellnatt där (jag tror vi kommer vara jättetrötta då vi är framme så pausar till dagen efter). Morgonen efter blir det frukost och sen iväg till flygplatsen igen och till flyget som tar oss ner till Phuket. Det är grymt billigt att flyga inrikes, vi flyger me air asia och betalade ca 380 för oss båda. Det är en resa på ca. 1,5 timmar. Väl nere i Phuket får vi se vad vi hittar på och vart vi tar vägen, det är inget vi har bestämt nu. Efter en vecka eller så tänkte vi ta oss till Koh chang.

I närheten av och på Koh chang och en bit från Bankok har vi hittat några aktiviteter som vi vill prova på/titta på (för utom snorkling/dykning och thaiboxning).



Koh chang betyder "elefantön" och där finns det elefantcamp och inte bara ett. Man kan rida på elefanter och även bada med dom. Rida på en elefant, vilken upplevelse!



I Chantaburi finns Oasis sea world (Tror man kan åka på dagsutflykt från Koh Chang). Där får man se en delfinshow och sedan kan man simma med delfinerna. Allt detta för drygt 130 kronor.



I Kanchanaburi finns Tiger temple. Är lite sugen på att besöka det. Det är 10-12 munkar som bor där och tar hand om tigrarna (plus en massa volontärer som hjälper till). Man får vara nära tigrarna och tita på dom och man får även klappa dom och fotas tillsammans med dom. Tyvärr så råder delade meningar om hur tigrarna där egentligen mår och ur dom blir skötta. Här kan ni se ett gammalt reportage som Animal planet gjort om Tiger temple:

 



Längtar till Thailand nu!!!

/Tesan





Kommentarer
Anonym

hej. så fuskit ,kolla va jag hitta :p

http://nyheter.se.msn.com/resor/article.aspx?cp-documentid=11982215

2008-12-17 20:08:48

Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0