13/1 Koh Lanta

Vi hyrde mopeder igen och korde ivag. Sa kul ju!!! Vi akte till Tung yee peng Monkey School. Dar vi fick se apor gora olika konster. Det var roligt att se men det absolut basta var nar vi fick chans att leka och kela med babyapor. Bland det sotaste vi sett! Vi hade en liten galen baby pa oss som hoppade, klangde, klattrade och bet (kanndes knappt). Tror vi bada blev lite foralskade. I apan :)

Vi akte sedan ett par hundra meter langre ner pa vagen till Lanta Snake Show. Det var vi och tre finnar, varav en pojke var extremt lik Josef (Therese ena systerson). Showen var ratt sa tuff, det jaklades med vanliga kobror och kungskobror bland annat. Vi fick se nar det kom gick ur gaddarna fran en av ormarna de "lekte" med. Sen fick vi aven chansen att halla en orm.

Efter ormarna akte vill tillbaka till Klong Jark Bay, dar vi badade, solade, blev bitna av myror, at och bara njot. Vi valde just denna strand da vi tyckte det var sa mysigt nar vi var dar sist.

Efter badet korde vi hem, lamnade varan packning och sedan begav vi oss ivag med mopparna igen. Marks det att vi gillar att kora moped?! Vi akte in till "city" och snabbshoppade lite presenter till nagra dar hemma ;-) Denna gangen gick prutningen annu lite battre. VI kommer nog tids nog att lara oss detta ocksa.

Sista kvallen pa Lanta blev till att ta det lugnt. Vi at en middag pa ett stalle som hade live musik. Det blev lite for mycket men anda ok.

Idag bar det av till Bangkok, via Krabi, dar vi skall sova en natt for att sedan imorgon aka till Koh Chang.

Pa aterseende.

/Tesan & Kristofer



Kommentarer
Johanna Larsson

Hejsan!



Vad roligt att följa er resa!! Och små barnapor! Det är ju helt underbart!!! Låter som att ni har det fantastiskt =)



Kramar/ Johanna och Toomas

2009-01-14 10:02:21
Oskar

Hej på er roligt att läsa att ni har det bra.

jag undrar om ni kan köpa billabong shorts åt mig?

storlek xs ,158, eller 14 år

2009-01-14 14:42:21

Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0