15/1 Till Koh Chang

Therese drombil, Toyota Camry, dok upp och vi klev in. Skinnsaten och hur mycket plats som helst. Den strax over tre timmar resan gick hur smidigt som helst och val framme vid farjelaget sa var farjan pa vag att lagga ut. Vi hoppade pa! Farjan gick snabbt och val i land sa mottes vi av ett gang taxibilar, vi tog forsta basta till White Sand Beach. Vi hade bliit tipsade om ett stalle dar, som vi seda checkade in pa. Stallet hette Sang Arun och for 1800 Baht fick vi A/C, varmvatten och allt man behover.

Dagen tillbringade vi pa stranden med lite bad och sol. Therese kannde igen en kompis syster, men det passade sig inte riktigt att halsa.

Beachen har var mer full pa folk och vattnet var valdigt hogt sa sjalva beachen var inte sa stor. Vi valde att aka och utforska nagra andra strander med taxi och forsta stoppet var Lonely Beach. Det var dock ingen riktig beach da vattnet var sa hogt.

Nasta beach, Klong Prao, verkade dock vara riktigt bra. Dock sa hittade vi bara riktigt dyra resorts dar.

Senare pa kvallen avnjot vi en god indiskmaltid. Tyvarr sa verkade det som att Kristofers mat inte var sa bra, utan senare pa natten sa fick han be till porslingsguden. Inga problem efter detta som tur ar.

Therese mage har ocksa varit lite konstigt sen vi kom till Koh Chang. Far lite magknip en stund efter maten.

Innan sangdax bestammde vi oss for at aka till Koh Mak pa lordagen. Sa vi bokade bat och bungalow - Baan Koh Mak for ca 1400 Baht per natt.

Livet ar gott nu!

/Tesan & Kristofer



Kommentarer

Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0