20/1 Koh Chang

Idag har vi utforskat den ostra delen av Koh Chang pa moppe. Den ar valdigt olik den vastra da det bland annat finns mycket farre strander. Naturen ar dock valdigt fin och det ar valdigt mycket mindre exploaterat. Besoker man Koh Chang sa tycker vi att den ostra sidan ar helt klart sevard. Vill man bo ensligt och inte ha mycket folk kring sig sa ar detta ett alternativ ocksa da det finns en del resorts dar.

Vi stannade till vid Than Mayom Waterfall efter vagen. Efter lite velande sa fick vi betalt 200 Baht (50kr) for intradet och efter steniga och jobbiga 300 meter kom vi fram. Vi var inte imponerade! Det var extremt lite vatten sa det var omojligt att bada som man brukar kunna gora dar. Det ar ett valdigt populart vattenfall for thailandare da tva kungar har besokt det och satt sina signaturer pa de hogsta klipporna vid fallet.

Efter detta rakade Tesans moppe ut for punka pa bakhjulet och var tvugna att stanna. Av en handelse sa var det vid en Ranger Station dar de var valdigt hjalpsamma. Forst ville de baxa upp moppen pa en flakbil och kora den flera kilometer for att laga det. Men det slutade med att en lokalkille som bodde dar hjalpte oss. Det kostade oss ca 100 kr.

Vi fortsatte varan fard och vi kom langre och langre soder ut. Vi sag fantastiska vyer fran mopparna. Eftrer nagra timmar fick vi nog och styrde kosan hemmat igen.

Val hemma sa hoppade vi direkt i poolen och var ett av de goaste doppen hittils i thailand. Speciellt harligt ocksa nar det ar sa folktomt sa vi har poolomradet for oss sjalva.

Kvallsmat blev det pa Texas Steak House. Tesan tog en queen size sirloin steak och Krisofer tog en kalvfile. Kottet var MORT!!!!

/Tesan & Kristofer



Kommentarer

Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0