21/1 Sista dagen pa Koh Chang

Idag var det utflyktsdags och direkt efter frukost sa kom bilen fran Kon Tiki luxury adventure cruise (typ) och plockade upp oss. Vi hade bokat in oss pa en heldags utflykt pa en bat dar vi skulle fa njuta av ovarlden kring Koh Chang, ata god mat, snorkla, bada och kasta mat till apor.

Forst styrde baten till Koh Mak, den o vi bott pa tidigare, och vi stannade till pa en strand pa sodra sidan dar vi inte varit tidigare. Vi passade pa att hoppa i vattnet direkt, det ar ju sa kristallklart och helt underbart.

Pa vag till forsta snorklingsstallet sa hade personalen pa baten dukat upp en stor lunch buffe pa baten som vi avnjot. Det fanns grillat kott och kyckling, gronsaker, stekt ris och lite olika thairatter. Gott!!!

Forsta snorklingsturen for Tesan var jatte haftigt. Det var som att titta i ett akvarium men plotsligt sa marker man att man ar i det. Hon ville inte ga upp och vi var dom sista ur vattnet :-D

Vi akte vidare till nasta stalle dar det verkligen kryllade av fisk. Vi tog med oss brod ner i vattnet som vi matade fiskarna med. Som galna at fiskarna brodet direkt ur handen. Riktigt haftigt. Vi sag aven Nemo's bror, en anemonefisk alltsa.

Nasta stop blev pa en liten paradisstrand pa en o vi inte vet namnet pa. Vattnet var det klaraste vi har sett nagon hittils pa varan resa. Vi bada ett tag och hoppade ett par ganger fran baten.

Tiden gick verkligen jatte snabbt och nu var vi pa vag tillbaka. SIsta stoppet blev vid en o som hade en massa apor som kom fram nar man slangde fruktrester till dom. Det kryllade ner apor fran skogen ner pa klipporna. Man kan lugnt saga att de var sugna pa ett skrovmal. Nu styrde baten tillbaka till fiskebyn Bang Bao igen dar taxin vantade pa oss for att ta oss tillbaka till var resort.

Vi sitter nu pa ett internet cafe vid white sands beach och skriver inlagg, kollar mail och tom kollar lite nyheter. Inte varit mycket av den varan den senaste tiden. Vi har aven bokat minibuss som skall ta oss till Bangkok. Denna gangen var vi noga med att saga att vi skall sitta i SAMMA buss. Vi kommer att aka runt halv tio och forhoppnings vara i Bangkok vid tva halv tre. Da vi skall checka in pa Banyan Tree!!! :-D

Kvallsmat idag kommer vi att, forhoppningsvis, avnjuta pa Invito. Annu ett italiensktstalle. Detta skall vara ett av de mest ansedda har pa on. Vi far se om vi far bord och hur bra det ar egentligen.

Tills nasta gang!

/Kristofer & Tesan



Kommentarer
Anna

brun, eller blå t-shirt ,storlek:xs speller ingen roll vad för märke , och bruna shorts ,storlek xs

2009-01-23 15:04:44
anna

brun, vit eller blå t-shirt eller vilken färg som helst på t-shirten . eller om du hittar en som du tycker e skit fin

! storlek xs

brunashorts storlek xs spelar ingen roll vad det är för märke

2009-01-23 15:08:04

Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0