7/1 Pa vag till Phi Phi

Vi undrar om thailandare ar vana att sova pa golv som ar nagot fjadrade? For sa kanndes sangen som vi hade, den var sa hard sa vi har blamarken pa hofterna. :) Vi fick nog vid 6 tiden och borjade att gora oss iordning. Vi at hotellets frukost som bestog av lite sallad, tomatskivor, rostat brod, skinka, stekt agg, kaffe, juice och lite frukt. Kristofers agg var format som ett hjarta, sott! Det smakade helt ok men jag (Therese) hoppade over sallade som jag annars garna haft pa smorgasen. Ar sa nojjig. Har hort att man inte skall ata frukt och gron om man inte skalat den sjalv eller ar helt saker pa att den ar farsk. Skall kolla upp det dar!

Efter frukosten tog vi taxi till flygplatsen, en volvo. Vi har sett se manga Volvo har! Det kunde man inte tro. Vi berattade for chaufforen att vi var fran Sverige och da hojtade han "Team Volvo" glatt! :) Han tyckte det var bra och sakra bilar och hans 940 gl fran -92 var han makta stolt over. Han sa att han hellre ville ha Volvo an Mercedes och Japps-bilarna ville han inte ens ha nagot att gora med. :)

Flyget till Phuket tog ca 1.5 timmar och sedan fick vi vanta lika lange (kanndes det som) pa en taxi till farjelaget (bat till Phi Phi). Varmen var overvaldigande sa vi holl oss inne under storre delen av batresan. Passade aven pa att ta en tuppur.

Vid farjelaget blev vi alla som kom med baten overfallna av hotellrepresentanter och turistcenter personal som alla ville boka in oss pa just deras hotell. Efter vara onskemal blev vi bokade en natt pa P.P. Casit\a. En mysig bungalow med wc/dusch och AC. AC som var varat enda riktiga onskemal.

Det ar galet varmt och det har inte flaktat nagat alls. Men efter incheckning gav vi oss anda ut i "phi phi city". Phi Phi ar extremt turistigt och det ar valdigt mycket ungdomar. Inte riktigt vad vi hade trott men det ar valdigt vackert med dom fina bergen runt om.

Efter varan promenad satte vi oss ner pa en restarang, Tonsai Seafood Restaurant, precis pa stranden och at varsin ratt med farska rakor - MUMS!!!

Sen gick vi hem och tog igen oss fran varmen, gar ju knappt andas nar det star sa har stilla.

Vi tog en promenad pa stranden i manskenet och avnjot en ol och en cider. Det var fullt halla pa stranden med skranande musik fran flera stallen. Lite trakigt kan tyckas. Nu ligger vi i varan bungalow och skall forsoka somna till basljudet fran Ibiza Bar Beach Party.

Kommentarer
Johan

"Phi Phi ar extremt turistigt och det ar valdigt mycket ungdomar"



Hehe, har ni blivit så gamla?!?!?!?!



Hoppas ni har det Kanon, Caroline hälsar.

2009-01-13 20:45:45

Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0