Utvecklingsfas?

Igår hämtade vi ut Felicias pass så att hon får lov att följa med oss till lettland på lördag :-) Hon ser så rolig ut på bilden, vår lilla sötnos. Märkligt att så små barns pass gäller lika länge som alla andras, 5 år. Hon lär ju ändras mycket på dom åren. För jag har svårt att tro att hon kommer vara skallig och 67 cm lång då :-D

Vi var i Floda igår och hade fotosession. Det blev ingen bild på bara Felicia i hennes dopklänning under dopet. Men nu blev det! K:s föräldrar var inte hemma men vi stannade kvar där ändå efter lånet av klänningen och passade vi på att grilla då vi hade tillgång till uteplats. Kan man någonsin tröttna på grillat?

Felicia hade svårt att somna igår (hon har haft svårt att komma till ro på kvällarna i ca 4 veckors tid). Somnade först vid 19 och då la vi henne på en säng eftersom vi inte var hemma. Men efter ca 30 minuter vaknade hon igen och grät - klarvaken. Sedan somnade hon i bilen då vi åkte hem runt 21 men vaknade då vi lyfte babyskyddet ur bilen hemma. Försökte söva henne direkt igen men det gick INTE. Felicia kan inte somna själv i sin säng utan vi måste vagga henne i famnen och sjunga/nynna för henne för att hon ska kunna somna. Det blir ju tyngre och tyngre så vi skulle gärna komma från det men hur gör man??

Vi gav upp och lät henne vara med oss. Hon satt bredvid K i soffan och tittade på nyheterna och hennes ansiktsutryck var så söta och det såg ut som att det var världens självklaraste att hon skulle vara uppe och titta på tv. Skitunge!

På nätterna vaknar hon nu en till några gånger per natt och gråter och kan bara somna om om hon får komma upp i famnen. Det händer även att hon vill äta ibland på natten vilket hon ju slutade med för ett bra tag sen nu.
Gumman blir 36 veckor imorgon och det 6:e utvecklingssprånget är mellan vecka 33-37 så kanske kan "skylla" på det då?


                                         








/Tesan







Kommentarer
Mariann

Ju nu är man 3 barnsmor, känns ju otroligt bra faktiskt!! De flesta säger att David är mer lik mig och Simon på Jonas. När man ser kort av Jonas är Simon en kopa av honom som liten. Thea vet jag inte riktigt, tror hon är en blandning av både Simon och David. Vi bor kvar på samma gamla ställe så hör av dig när du kommer upp, vore ju skitkul att ta en fika eller något!!

2010-08-03 22:53:14
Tova

Hihi, jag kan tänka mig att det känns lite lustigt med ett pass med en "bebisbild" inuti ;)



Ja kanske är det ett utvecklingssprång på G, eller att det helt enkelt är mycket som händer i kroppen ich knoppen just nu. Har också märkt att nätterna blivit "jobbigare" nu, och Elliot vaknar ofta med skrik och mardrömmar... fast han är ju lite yngre iofs.

2010-08-05 21:03:15
URL: http://trasslet.se

Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0