Fetaostfyllda paprikor

Detta är ett kanongott recept för lchf:are eller andra som vill hålla nere på kolhydraterna. Man delar på en paprika eller skär av toppen på en mindre frukt och fyller den stående.

Vi blandade ihop en röra av en god fetaost, lite creme fraiche, mynta, oregano, lite salt och svartpeppar. Proppade paprikorna fulla av det och strödde på lite riven ost och sen in i ugnen på 200 grader ända tills paprikorna blivit så mjuka som man vill ha dom och dom börjat få lite färg. Det tog ca 20 minuter för oss.

Biffarna vi hade till var kryddiga, inte starka men många kryddor. Bland annat mycket paprikapulver så dom ihop med de fyllda paprikorna gifte sig verkligen!








Kommentarer

Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0