Dåligt samvete

Graviditeten gör att jag har mer ont av värmen än jag har i vanliga fall. Allt blir mycket tyngre och det känns som jag knappt kan andas. Magen är stor och bebben trycker så det är svårt att böja sig och tyngden samt fogarna gör att jag inte kan röra på mig som vanligt. Dessutom har jag sammandragningar som kommer då och då när jag är igång och trycket neråt är inte att leka med och begränsar mig det med.

Felicia tycker inte om att vara inomhus i onödan utan trivs bäst utomhus där hon kan springa runt eller i lekplatser där hon kan gunga och roa sig. Idag tvingade jag mig till att ta med henne ut, i 27-gradig värme. Vi gick till en lekplats så hon fick leka av sig lite men jag orkade inte mer än en knapp timme. Svettigt då det inte fläktade för fem öre, sammandragningar, tryck nertill i magen och bara allmänt tungt och ont och på det då ska man gå runt med Felicia på lekplatsen och hjälpa henne upp och ner från saker.

Jag nästan hoppas att det ska bli regn så slipper jag ha dåligt samvete av att inte vi är ute och så får jag underhålla henne inomhus så gott jag kan istället.

Jag blir så fruktansvärt ledssen och känner mig som en urdålig mamma som inte kan göra det som Felicia vill och mår bra av. Hur ska hennes tillvaro bli och hur ska hon må fram tills att bebben tittat ut om det ska fortsätta så här?Kommentarer
Maria

Lägg av, tänk på alla de dagar du har varit i lekparken och gjort det hon vill. Barn mår bra av att ha lite tråkigt då o då. En bra träning inför lillbebisen...

2011-08-03 20:21:35
URL: http://mischomascho.blogg.se/
Maria

Kristoffer är galen, en IKEA-pall istället för en pysselpall. Nä det funkar inte...Kom igen beställ en så att jag också vågar =)

2011-08-05 15:30:03
URL: http://mischomascho.blogg.se/

Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0