Sammanfattning av de gångna 3 veckorna

Nämen hoppsan! Det har visst gått 3 veckor sen jag bloggade sist. Det var ju inte bra. Dags för en uppdatering då.

Den första av de tre veckorna började med en husvisning. Ett nyproducerat hus i olofstorp som var jättefint men avsaknaden av tomt och att det kändes så långt bort gjorde att vi inte blev intresserade av huset mer.

Två dagar senare var vi och tittade på en lägenhet som hade varit våran om vi ville ha den. En 3:a i haga med fördelar som större badrum med TM & TT, balkong på markplan och mysig innergård med liten lekplats. Vi tackade till slut nej med argumenten att det var så mycket att göra i lägenheten (skulle blivit tvugna att måla om över allt), den var mindre än den vi har och dessutom dyrare. Vi väntar och hoppas att något som passar bättre dyker upp snart.

Sen kom midsommarhelgen och jag jobbade för det mesta. Har jobbat som en dåre hela juni månad, mestadels natt och det var ingen bra kombo ihop med mig nu. Kunde inte sova på dagarna så jobbade mina nätter laddad med endast 2-3 timmars sömn. Men jag överlevde, nu är det färdigjobbat på ett bra tag.

Midsommarafton kunde jag vara med och fira några timmar i alla fall innan det var dags för jobb igen och den spenderades hos/med vänner i Ytterby.23/6 - Dagen innan midsommar hjälpte Felicia till att sortera tvätten. Genom att klä på sig så många plagg hon orkade bära.


24/6 - I´m from schweeeeden!
Felicia testar Oscars crib och tycker att hon visst ryms bra i den.
Av den andra veckan minns jag bara jobb, jobb, jobb och så var vi och besökte ett dagis som vi kanske ska söka till Felicia tills hon fyller 3 och då helgen kom satte vi oss i bilen och styrde kosan mot Knivsta.1/7 - Vi packar inför trippen till Knivsta och det viktigase att ta med är ju såklart - Felicia!


I Knivsta hälsade vi på vänner och huserade hos dom till början på denna veckan. Vi besökte sigtuna - skitmysigt, skulle vilja ta med nästan varenda hus hem, me likey, fikade på mysigt fik, strosade runt lite i uppsala och tog det rätt lungt och hade det trevligt.

Felicia tyckte det var skoj där och det bästa var att få vara i J:s rum och få titta på alla hennes grejer men helst ligga i hennes säng. När J och hennes kompis ville vara själva, fri från småglin, och stängde in sig på rummet så var det en myyyyycket ledssen liten tjej som grät bakom dörren. Jag fick flashbacks från när man var liten och inte ville att brorsan skulle vara med och leka eller då storasyrrorna inte släppte in en på rummet.Glad Felicia som precis fått en drag-pluto i present. Hon fattade grejen på en gång och älskar nu att dra runt vovven.Felicia hittade J:s fina glitterskor och ville ha dom på sig. 6 nummer för stora men det gick bra att gå ändå!
Hjälper D att få igång maskineriet.Bilresan dit och hem gick kanonbra! Vi placerade Flisan i baksätet och konstigt nog var hon tystare och lugnare där bak än innan då hon alltid suttit fram. Med sömnen blev det väl lite si och så men hon fick sköta det själv och sov en stund här och en stund där. Efter ca 3 timmar stannade vi och lunchade och sedan körde vi resterande bit i ca 3 timmar till, både dit och hem. Lillan var kanonduktig men nog krävdes det lite mutor från snicksnackburken som var fylld med rån, russin, majskrokar och ibland någon liten KAKA.

När vi gjorde denna bilresan för lite mer än ett år sen var det inte lika roligt. Felicia skrek konstant och det blev en mardrömsfärd. Inget dög. Det blev inte roligt att åka bil förrens vi bytte bort babyskyddet och hon fick komma högre upp och kunde se mer. Stora tjejen!Kommentarer

Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0