Bort med spjälsängen

Nu har vi tagit bort ena sidan på Felicias spjälsäng och ersatt den med en stödbräda. Vi tänkte att hon skulle få vänja sig av med spjälsängen så att vi kan köpa en "vanlig" säng till henne och så får bebisen sen ta över Flisans gammla och vi slipper ha två spjälsängar.

Nattningen gick helt problemfritt i den "nya" sängen och gumman somnade lika snabbt som hon börjat göra den sista tiden. Inget spring alls. När hon ska sova på dagen är det värre. Vi lägger henne alltid efter att hon ätit sin lunch och det brukar vara lite smågnäll från sängen i 5-10 minuter och sen somnar hon. Men nu så vägrar hon sova på dagen och kliver ur sängen hela tiden och ska upp och leka. De två läggningar vi hunnit med nu på dagen har det tagit över en timme innan hon har somnat. Vi går in så fort hon kliver upp och lägger ner henne igen, vilket är typ var 30:e sekund. Om ens så lång tid mellan gångerna. Det är det enda vi kan komma på att göra och Felicia är skitarg och gråter hystersikt. Har någon tips så är dom VÄLKOMMNA!

Förresten så är det skitmysigt att vakna till ljudet av hennes små fötters klampande då hon kommer in till oss på morgonen. Älskade unge!16/6 - Pappa fixar med sängen och Flisan ser så allt går rätt tillFärdigt!
Kommentarer

Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0