Felicia 22 månader!25/9 blev våran älskade lilla Felicia 22 månader och har hunnit vara storasyster i 4 dagar. Första dagen hemma med lillasyster tyckte hon att det var jättekonstigt och ville helst inte att lillasyster skulle vara varken hos mamma, pappa eller någonstans. Men redan dagen efter kändes det bättre och hon tog snabbt sin lillasyster till sitt hjärta. Felicia skiner upp som en sol när hon ser Alice och hjälper gärna till att ta på mössa, strumpor, filt eller ploppa i nappen och hon tycker mycket om att krama och pussa på lillasyster. Våra prinsessor!

Felicia utvecklas nu i en ännu mer rasande takt och nästan varje dag säger hon ett nytt ord och nu tycker hon också det är roligt att härma oss och säga efter oss, det har hon inte gjort förr.

Gumman har fått vara hemma med oss och myst med lillasyster, har inte vågat ha henne på dagis med risk att dra hem dagisbaciller som kan smitta lillasyster. Tyvärr är Felicia fortfarande förkyld, eller dagtid snorar hon inte nämnvärt men hostan på nätterna är fortfarande kvar. Den har hängt i mååånga veckor nu, stackars liten.Då pappa och lillasyster vilar...leker jag med mammsen och käkar mellis.
Kommentarer
Carina

Så många fina kort på era tjejer! Vad roligt att Felicia är så stolt och hjälpsam storasyster!

2011-10-12 22:32:50

Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0